Image

Hva er

Healing

Jeg har visst om evnene mine i mange år, men først de senere årene har jeg begynt å hjelpe andre, både mennesker og dyr. For meg er dette helt naturlig, og jeg har ingen utdannelse i healing. Evnene blir bare sterkere og sterkere etter hvert som jeg jobber og praktiserer.


 Healing er en av de eldste kjente behandlingsformer, benyttet i alle kulturer og alle kanter av kloden, så langt tilbake man finner skrifter. Til alle tider, og under alle himmelstrøk, har det vært kjent at noen mennesker har evne til å kunne lindre og helbrede ved hjelp av sine hender. Det er en tradisjonell og helhetlig orientert mellomennekselig prosess, hvor en ved håndspåleggelse, energibalansering, bønn eller lignende spirituelt orienterte metoder søker å hjelpe mennesker til bedre helse og livskvalitet, fysisk, psykis og åndelig.

Image
Image

Healing er en helhetlig rettet behandling som virker på hele mennesket. Ubalanser og sykdom kan ikke sees isloert fra mennesket og dets totale livssituasjon. Man trenger ikke ha en diagnose for å få healing. Mange velger å bruke healing til å rette opp ubalanser, som forebygging, avslapning, energipåfyll og for å skape balanse mellom kropp og sjel.